donderdag 12 maart 2020

I.V.M. HET CORONA-VIRUS IS ER VOORLOPIG T/M 1 JUNI GEEN SCHAKEN


Corona: RSB-competitiewedstrijden afgelast t/m 31 maart 2020
Geschreven: donderdag 12 maart 2020, 21:00
Alle wedstrijden in de RSB-competitie, RSB-beker en RSB-viertallencompetitie die tot en met 31 maart 2020 gepland staan, worden afgelast in verband met de Corona-crisis. Dit conform het inmiddels bekend geworden advies van NOC*NSF:
NOC*NSF adviseert haar leden om alle clubbijeenkomsten – waaronder sportwedstrijden – tot en met 31 maart af te gelasten.

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In het kort komen die er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt en tot en met 31 maart.
Vandaar dat NOC*NSF opnieuw, en nu voor heel Nederland met klem adviseren alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart.
Ook sociale contacten sterk verminderen
Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten