FIANCHETTO stelt zich voor

Schaakvereniging Fianchetto is voortgekomen uit de Schiedamse vereniging Groenoord, die tientallen jaren lang speelde in Boerderij Landvreugd te Schiedam

Groenoord fuseerde in 2011 met de sv-Unilever onder de nieuwe naam Fianchetto.en ging in 2012 samen met  sv-Chess (voorheen HVO en Shell) uit Vlaardingen onder de naam Chessclub  Fianchetto.
 
Omdat de Boerderij niet langer beschikbaar was zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe speellocatie. De Margriethal was een tussen oplossing voor onze uitvalbasis, maar we zijn heel blij dat we sinds 2013 terecht kunnen in wijkgebouw ’t Schooltje aan de Perenlaan 5 te Schiedam (wijk Tuindorp).

Fianchetto heeft momenteel zo’n 45 leden en behoort daarmee tot de grotere verenigingen van de Rotterdamse Schaakbond. Wekelijks is er clubavond op donderdag, met interne competitie, een bekertoernooi, een snelschaaktoernooi en het traditionele Oliebollentoernooi tussen Kerst en Oud en Nieuw. 
Ook nemen we met 2 teams deel aan de externe competitie en komen we uit tegen andere verenigingen in de regio Rotterdam(RSB). 

Daarnaast speelt Fianchetto met 2 teams voor de KNSB zaterdag competitie.,

Natuurlijk is het leuk om te winnen, maar een gemoedelijke en ontspannen sfeer staan voorop op de clubavond. Wilt u ook eens sfeer komen proeven of een keer meespelen, dan bent u iedere donderdag om 20.00 uur welkom in ’t Schooltje.
Ook kunt u vooraf even contact opnemen met de interne wedstrijdleider Gilles Deegeling via gillesdeegeling@ziggo.nl of 06-3735 4341 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten