vrijdag 18 december 2015

FIANCHETTO 3 WINT VAN ASHTAPADA 1 MET 5,5 – 2,5


 Op de laatste reguliere speelavond van dit jaar speelde Fianchetto 3 nog een belangrijke wedstrijd. Bij winst bleven eventuele promotiekansen in tact. Door omstandigheden vielen Leo Koster en Wim van Mullem in voor Hans Dopper en Bela Hlavaj.

Bart Germeys opende de score en helaas was er weer verlies. Bart heeft niet zijn sterkste seizoen . Fred van Gent daarentegen blijft topscorer van het team met zijn overwinning op Theo Michielsen, toch een van de betere spelers bij Ashtapada. De score werd verder opgevoerd via Gilles Deegeling en Bart van der Sloot zodat de tussenscore een “veilige” marge vertoonde. ( 3-1 ) Bart was blij weer eens een regelmatige partij uit één stuk te winnen.

Frans van Stijn bracht de spanning ongewild weer terug door verlies tegen R. Simon maar de twee invallers zetten Fianchetto op matchwinst. Leo Koster won na stukwinst en Wim van Mullem bereikte het volle punt na pionwinst en stug blijven doorspelen. Als laatste was Jan Weitering nog bezig. Hij speelde de enige remise van de avond tegen Ed de Graaf en zo werd de eindstand bepaald op 5,5 – 2,5.

In het nieuwe jaar spelen we nog tegen de concurrenten HZP Schiedam 2 en Shah Mata 3 om de promotieplekken.

 

Piet Sodderland  Geen opmerkingen:

Een reactie posten